Cultuurcoordinator 2-beleid??

Naast die doorgaande leerlijn (zie vorige post) houdt mijn functie in dat ik beleid maak voor het leergebied Kunst en Cultuur. Mijn eerste versie van het beleidsplan heb ik voor de vakantie af gekregen. Eerlijk gezegd durf ik er haast niet meer in te kijken, ik ben zo blij dat het af is. Maar ik weet ook dat het nog heel wat beter zou kunnen. Dat ik vast nu weer dingen in het hele stuk zou willen veranderen en dat ik daar weer heel druk mee zou kunnen zijn.

Ik wil er alleen niet meer zo druk mee zijn. Ik wil weer bezig met mijn lessen, daar goede inhoud aan geven, tijd geven aan mijn leerlingen die weer met zulke mooie verhalen komen over welke Culturele dingen ze allemaal al in hun leven gedaan hebben.

Ik zie even het nut niet meer in van het stuk, behalve dan dat het fijn was om voor mezelf op te schrijven. Wat moet je eigenlijk met een beleidsstuk als het af is?

Posted: september 15th, 2010 under beleid, CKV, cultuurcoordinator.

Comments

Comment from CKVdocentLeiden
9 oktober 2010 at 12:53

Is dat beleidsstuk ‘open source’? Zou het graag willen zien!

Comment from Ik ben CKV docent en cultuurcoordinator
13 oktober 2010 at 21:50

Dag Chiara, ik ga dit jaar versie 2 schrijven en post wel een linkje naar het document binnenkort. Bedankt voor je belangstelling!

Write a comment